Få 60 helt nya patienter till din mottagning på tre månader eller mindre. Lyckas vi inte med detta betalar vi dig 10.000 kronor och jobbar gratis!

Fysioterapeut, naprapat, kiropraktor, osteopat eller massageterapeut?

Såhär fyller du din mottagning med patienter i behov av hjälp:

Det finns en enorm efterfrågan på kroppslig hjälp. I närheten av din mottagning finns bokstavligen tusentals personer som akut behöver din expertis, men de missar chansen att välja din klinik eftersom de inte är medvetna om att du existerar!

Oavsett hur många tidigare patienter du har hjälpt eller hur många 5-stjärniga recensioner du har på Google, och oavsett om du tar emot friskvårdspatienter eller inte, så är nyckeln för framgångsrika klinikägare att kunna fylla sina lediga tider med personer i närheten på ett resultatrikt sätt.

Just nu erbjuder vi kostnadsfria strategimöten utan förpliktelser för att låta dig upptäcka kraften i vårt system.

Observera – vi arbetar endast med en klinik per område! Detta då vi strävar efter att hjälpa våra kunder att fullständigt dominera sina lokala marknader!

Hur kan det här hjälpa mig?

Vår strategi och filosofi är att fylla din kalender.

Då vi själva har erfarenhet av det kliniska yrket känner vi till frustrationen som kan uppstå av en tom kalender.

Med hjälp av vår metod garanterar vi dig därför 60 stycken helt nya patienter, alltså personer som aldrig besökt dig förut, under en period på tre månader.

Skulle det mot förmodan visa sig att vi inte lyckas med detta, så ersätter vi dig med 10.000 kronor och vårt arbete blir helt kostnadsfritt!

Hur går det till?

Vi använder oss av en metod som vi kallar 4-stegsmodellen:

1. AI-optimerade sociala medieannonser används för att hjälpa er att få fler patienter och fylla era kalendrar. Målet med detta är att ni ska spara tid, få fler bokningar och ett ökat patientflöde!

2. Optimerad sida. Vi skapar en optimerad sida åt er med information om er verksamhet. Sidan är utformad med tydlig navigation där patienten b.la kan föreslå en passande tid, allt för att göra processen smidig för er båda.

3. Samtalet. Efter att patienten har besökt den optimerade sidan kommer vi till det personliga samtalet. Samtalet utför ni, och det ger patienten möjlighet att ställa frågor och få mer information innan själva bokningen ska se.

4. Bokningen. I det sista steget kommer du och patienten överens om en tid som passar er båda. En tid som patienten föredrar har patienten redan fyllt i under det andra steget, vilket innebär att bokningen oftast sker väldigt snabbt och smidigt!

Vad säger våra kunder?

Nedanstående bilder består av reaktioner och recensioner från våra tidigare, men även befintliga kunder:

Copyright © 2023 Fysio Marketing