Om oss

Adam Ludwiszewski

Adam är själv legitimerad fysioterapeut. Han har personliga erfarenheter av svårigheten att få patienter i en nystartad klinik, men genom många försök och olika tillvägagångssätt har han lyckats hitta en metod som verkligen fungerar. Hans unika kombination av utbildning och erfarenhet gör honom till sakkunnig inom området och hans expertis kan därför även hjälpa andra fysioterapeuter till att få fler patienter att fylla sina kalendrar med. 

Orhan Begovic

Orhan har en bred erfarenhet inom marknadsföring då han tidigare varit med och drivit ett bolag i en annan bransch med just marknadsföring som huvudsyfte. Orhan har b.la läst marknadsföring på högskolenivå. Detta har gett honom en djup förståelse i hur man ska nå ut till, och inte minst engagera en specifik målgrupp. Hans erfarenhet och kunskap är därför en avgörande faktor för utvecklingen av vår metod.


Tillsammans driver vi alltså Fysio Marketing. Vårt mål är att vi vill hjälpa dig som arbetar med hälsovård, hjälpa dig att sänka oron kring att inte ha några bokningar utan istället enbart fokusera på att göra det du gör bäst – behandla patienter!